Cursus Inkoop

Cursus Inkoop


Het zijn alleen de natuurtalenten die met een fijne neus voor zakendoen hun inkoop puur op impuls uitvoeren. Heb jij al ontdekt dat inkopen voor jou niet zo simpel ligt? Dan is deze e-learning een aanrader. Heb je al wel een bepaald idee hoe inkoop voor je bedrijf werkt, maar wil je een totaaloverzicht van wat erbij komt kijken? Ook dan biedt de online training 'Inkoop' precies wat je zoekt!


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Basisinformatie voor een planmatige, doelgerichte aanpak van je inkoopbeleid

Het eerste onderdeel van de tweedelige e-learning 'Inkoop' begint met een overzicht van leveringen, bestellen en de belangen die bij doelgericht inkopen in het spel zijn. Je maakt opnieuw of voor het eerst kennis met de verschillende inkoopvormen ('New task Buy', 'Modified Rebuy', 'Straight Rebuy') en krijgt een compleet programma voor inkoopplanning voorgeschoteld. In het tweede onderdeel worden de drie fasen van het inkoopproces (technisch, commercieel en administratief) uitgelegd en verder gaan we in op het belang van een goede evaluatie.

Duur

De e-learning 'Inkoop' duurt circa 90 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die wat betreft planning en uitvoering betrokken is bij het proces van de inkoop van producten voor een eigentijdse onderneming. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken, Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Inkoop' bestaat uit:

  • VideoCollege (70 minuten)
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • E-books
  • Leerjournaal
  • Stappenplan inkoopbudget bepalen
  • Stappenplan inkoop
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Inkoop' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.