Cursus Functieprofiel ontwerpen en gebruiken

Cursus Functieprofiel ontwerpen en gebruiken


Bedrijven en organisaties ontkomen er niet meer aan: met het oog op zowel de beloning van personeel als de beoordeling van het functioneren van medewerkers zullen de diverse functies binnen de onderneming helder moeten zijn. Anders gezegd: er moeten functieprofielen worden ontworpen. Maar hoe doe je dat? En als je ze hebt, hoe werk je er dan mee? Wil je kort en bondig op de hoogte worden gebracht over hoe dat gaat, dan is deze online training exact waar je naar op zoek bent!


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische en systematische aanpak van talentontwikkeling binnen je organisatie

In de e-learning 'Functieprofiel ontwerpen en gebruiken' leer je wat een functieprofiel is, hoe je een functieprofiel maakt en waarom het zo nuttig is om dergelijke profielen te gebruiken voor alle functies binnen een bedrijf. Verder biedt deze online training informatie over gesprekken die je door het jaar heen met je medewerkers kunt hebben en welke rol functieprofielen daarbij kunnen spelen. Na uitleg over de verschillende soorten profielen (taak- en resultaatgericht) en de opstelling daarvan wordt veel aandacht besteed aan de zogeheten beoordelingscyclus.

Duur

De e-learning 'Functieprofiel ontwerpen en gebruiken' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij het maken van functieprofielen en/of als leidinggevende deelneemt binnen de beoordelingscyclus. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Functieprofiel ontwerpen en gebruiken' bestaat uit:

  • VideoCollege (29 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Sjabloon functieprofiel
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Functieprofiel ontwerpen en gebruiken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.