Cursus Financiële administratie

Cursus Financiële administratie


Bij ondernemen hoort het bijhouden van alles wat er in de zaak gebeurt. Alleen als je goed geïnformeerd bent, valt er werkelijk te sturen. Jouw financiële administratie zorgt ervoor dat je voldoende inzicht hebt in de positie van de onderneming. Verder stelt een goede financiële administratie je in staat om tijdig en overtuigend verantwoording van je zakendoen af te leggen, bijvoorbeeld als de Belastingdienst je daarom vraagt of wanneer de bank bewijsstukken wil zien bij jouw positieve verhaal. In de online training 'financiële administratie' wordt alles op een rijtje gezet wat belangrijk is voor het houden van een moderne administratie.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Neem financieel management in eigen hand en wordt gesprekspartner van uw accountant.

De e-learning 'Financiële administratie' bespreekt concreet welke mensen en instanties belang hebben bij een goede financiële administratie van jouw zaak. Daarna geven we aandacht aan de voornaamste eisen waaraan een financiële administratie moet voldoen, de gebruiksmogelijkheden en de onmisbare administratieve onderdelen. Het voeren van een boekhouding, het opstellen van een financieel (jaar)verslag en de vraag of en hoe je je administratie kunt uitbesteden, zijn de verdere onderwerpen, waarbij ook telkens praktijkvoorbeelden worden gepresenteerd.

Duur

De e-learning 'Financiële administratie' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers en leidinggevenden die op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij het opzetten en bijhouden van een financiële administratie. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Financiële administratie' bestaat uit:

  • VideoCollege (21 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Instructie jaarrekening opstellen

Toetsing

De cursus ' Financiële administratie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.