Cursus Factureren met btw-berekening

Cursus Factureren met btw-berekening


Bij eigentijds ondernemen zijn facturen niet meer weg te denken. Een goede factuur die ook werkelijk de bijbehorende functie vervult, moet aan bepaalde eisen voldoen. Wat zijn die eisen? Waarom komt het hier op zorgvuldigheid aan? En tot slot: wat zijn de gangbare regels voor de aanduiding van een btw-berekening in de facturen die je verstuurt? Dergelijke vragen die echt alleen over de hoofdzaken gaan, worden op een praktische en bondige manier besproken in deze online training.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische methode om van facturatie op een efficiënt uitgevoerde klus te maken

De e-learning 'Factureren met btw-berekening' staat eerst uitgebreid stil bij de vraag welke gegevens relevant zijn om een plek te krijgen op een officiële factuur. Voor een correcte afhandeling is het van belang dat zowel de eigen gegevens van de ondernemer als de gegevens van de klant juist worden weergegeven. Verder leggen we het belang uit van een precieze weergave van de data, onder meer in verband met de btw-periode. Vervolgens wordt in deze online training aandacht besteed aan de presentatie van de informatie waar het uiteindelijk om gaat: vermelding van prijzen, kortingen en het aandeel van de btw dat volgens diverse tarieven kan worden berekend. Tot slot staan we stil bij de vermelding van de betalingstermijn.

Duur

De e-learning 'Factureren met btw-berekening' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers en medewerkers die betrokken zijn bij het opstellen en verzenden van facturen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Factureren met btw-berekening' bestaat uit:

  • VideoCollege (23 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Checklist
  • Factuursjabloon
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Factureren met btw-berekening' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.