Cursus Doeltreffend personeelsbeleid voeren

Cursus Doeltreffend personeelsbeleid voeren


Goed personeelsbeleid kan ervoor zorgen dat de medewerkers met plezier hun werk doen. Personeelsbeleid is het regelmatig en systematisch afstemmen van de inzet, kennis en vaardigheden van de medewerkers op de doelstellingen van het bedrijf. Doeltreffend personeelsbeleid gaat er vanuit dat de medewerkers het kapitaal van een bedrijf vormen. Allemaal heel mooi, maar hoe werkt dat in de praktijk? Daarop vind je in deze online training het antwoord.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Maak van je personeel een profitcenter

De e-learning 'Doeltreffend personeelsbeleid voeren' wijst eerst op het belang van een flexibel plan van aanpak voor personeelsbeleid voor langere termijn. Verder wordt ingegaan op het betrekken van personeel bij het beleid dat over hen gaat. Daarna gaat het over diverse elementen die binnen personeelsbeleid een plaats hebben: aanname, loopbaanontwikkeling en mobiliteit, ontwikkeling van personeel, beloning en ziekteverzuim. Tot slot kijken we naar de positie van het personeelsbeleid in relatie tot andere vormen van beleidsvoering binnen een onderneming.

Duur

De e-learning 'Doeltreffend personeelsbeleid voeren' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor medewerkers die op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij het ontwerpen en uitvoeren van personeelsbeleid en behoefte hebben aan informatie over de grote lijnen. Hierbij kun je ook denken aan leden van een ondernemingsraad. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Samenwerken en overleggen, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Doeltreffend personeelsbeleid voeren' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Communicatieopdracht
  • Leerjournaal
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Doeltreffend personeelsbeleid voeren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.