Cursus De wet op internet

Cursus De wet op internet


Voor de meeste ondernemers is internet niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Of je nu een webwinkel hebt, of gewoon je bedrijf online wilt presenteren, niet altijd is duidelijk of je de zaken juridisch wel op orde hebt. Er zijn nog altijd veel misverstanden en onduidelijkheden over wat wel en niet mag op internet. Deze cursus geeft je een duidelijk overzicht van de juridische kanten van het internet. Er wordt aandacht besteed aan het auteursrecht, het merkenrecht, het sluiten van overeenkomsten en het betalen via internet, de eisen die gelden voor webwinkels, en het gebruik van software.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Internetrecht voor uw webwinkel of website.

De e-learning 'De wet op internet (voor bedrijven)' geeft je op een praktische manier inzicht in de rechtskundige (juridische) aspecten van werken op en via internet. De voornaamste zaken daarvan krijg je netjes op een rij gezet. De voorbeelden die worden besproken, zijn direct ontleend aan diverse actuele praktijksituaties. Weet je wanneer plagiaat echt plagiaat wordt? En ben je exact op de hoogte van de belangrijke onderscheiding tussen 'Openbaar maken' en 'Verveelvoudigen'? Genoeg redenen om je kennis op dit punt aan te scherpen dan wel op te frissen.

Duur

De e-learning 'De wet op internet' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ZZP'ers, kleine ondernemers, starters en potentiële ondernemers.Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Ethisch en integer handelen, Vakdeskundigheid toepassen, Instructies en procedures opvolgen, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' De wet op internet' bestaat uit:

  • VideoCollege (21 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Checklist auteursrecht
  • Checklist overeenkomsten via internet

Toetsing

De cursus ' De wet op internet' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.