Cursus D, t of dt - Vervoegen van werkwoorden

Cursus D, t of dt - Vervoegen van werkwoorden


Nooit meer in de eerste selectieronde afgewezen worden om een sollicitatiebrief met d-, t- en dt-fouten? Vanaf vandaag nooit meer zulk soort fouten maken? Dat moet elke Nederlander aanspreken. Veel mensen breken zich al vanaf groep acht (of de zesde klas) elke keer opnieuw het hoofd over de vervoeging van werkwoorden. Het lijkt niet zo belangrijk, maar vroeg of laat ontdek je dat de vervoeging van het werkwoord er toch wel toe doet.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Foutloos werkwoorden in het Nederlands schrijven.

De e-learning 'd, t of dt - vervoegen van werkwoorden' neemt je stapsgewijs mee door het systeem van regels voor het vervoegen van het regelmatige werkwoord. Je maakt voor het eerst of opnieuw kennis met ''t kofschip'. Een zorgvuldig samengestelde set werkbladen helpt je ten slotte voor eens en voor altijd met het d-, t- of dt-probleem af te rekenen.

Duur

De e-kearning 'd, t of dt - Vervoegen van werkwoorden' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor mensen die eindelijk willen weten hoe het zit met die d, t of dt, of het nu gaat om sollicitanten dan wel om tekstschrijvers tegen wil en dank. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Kwaliteit leveren.

Lesmaterialen

De cursus ' D, t of dt - Vervoegen van werkwoorden' bestaat uit:

  • VideoCollege (37 minuten)
  • E-Book
  • Werkbladen
  • Controleblad
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' D, t of dt - Vervoegen van werkwoorden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.