Cursus Brood - Verkoop in de supermarkt

Cursus Brood - Verkoop in de supermarkt


Jij werkt op de broodafdeling van een supermarkt of in een bakkerij. Maar wat weet jij eigenlijk van brood? Heb je behoefte aan wat meer overzicht, zodat je echt kunt meepraten over de producten die door jouw handen gaan? De online training 'Brood - Verkoop in de supermarkt' geeft je precies wat je in zo'n geval nodig hebt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.

De e-learning 'Brood - Verkoop in de supermarkt' gaat op een deskundige en zakelijke manier in op alle belangrijke aspecten van de verkoop van brood in de supermarkt. Na een stukje geschiedenis komen de soorten, de ingrediënten en de manier van bereiding aan bod. Er is aandacht voor de manier van aanbieden, voor het bewaren en de houdbaarheid, maar ook voor de veiligheid bij de bewerking van brood in de winkel. Ten slotte komen de meer administratieve aspecten rondom het broodassortiment aan bod, zoals het bestellen en het bijhouden van derving. Als je deze online training hebt gedaan, ben je veel beter in staat om je klanten van een deskundig advies te dienen. Een mooi opgezette en complete e-learning die wordt gepresenteerd in twee afzonderlijke modules en een afsluitende toets.

Duur

De e-learning 'Brood - Verkoop in de supermarkt' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt, maar verder ook voor alle mensen die op één of andere manier betrokken zijn bij het aanbieden en de verkoop van brood. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Brood - Verkoop in de supermarkt' bestaat uit:

  • VideoCollege (48 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Vragenlijst
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Geschiedeniskaart

Toetsing

De cursus ' Brood - Verkoop in de supermarkt' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.