Cursus Bespaartips

Cursus Bespaartips


Je was eigenlijk allang van plan om eens goed de bezem door je financiële huishouding te halen. Of misschien werd je door de nood gedwongen een paar drastische maatregelen te nemen. Leuker kun je het ook zelf niet maken, wel gemakkelijker, als je jezelf een beetje ontvankelijk opstelt voor de bespaartips uit de gelijknamige e-learning van Icademy. De online training is zeer praktisch opgezet en gebruikt voorbeelden die direct uit het leven gegrepen zijn. Bijna niemand vindt het leuk om te besparen, maar je hoeft het voor jezelf ook niet onnodig moeilijk te maken. Deze e-learning helpt je daarbij.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktisch werken aan basiscondities voor schuldhulpverlening

In de e-learning 'Bespaartips' wordt in ongeveer drie kwartier stap voor stap uitgelegd hoe je je huishoudboekje op een aardige, aantrekkelijke manier effectief in balans houdt. Wil je je de diverse onderwerpen goed op je in laten werken en in de praktijk uitproberen, dan ben je natuurlijk wel wat langer bezig. Deze online training zet in met sparen en komt uit op besparen. Alles wat daartussenin zit, komt uitgebreid aan bod. De lesstof is verdeeld over twee modules met een afsluitende toets. Tot slot: we verwijzen je ook graag naar de e-learning 'Schulden wegwerken' van Icademy.

Duur

De e-learning 'Bespaartips' zelf duurt circa 60 minuten. De bijgeleverde documentatie, inclusief aanwijzingen voor een evaluatieschema beslaan een periode van drie tot zes maanden. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor mensen die weten dat ze het financieel wat kalmer aan moeten doen. Daarbij is ook gedacht aan personen die moeten kunnen aantonen dat zij serieus werk maken van budgetbewaking, bijvoorbeeld wanneer in een schuldsaneringstraject een bewindvoerder of een contactpersoon van een Kredietbank daarom vraagt!

Lesmaterialen

De cursus ' Bespaartips' bestaat uit:

  • VideoCollege (45 minuten)
  • E-Book
  • Checklist
  • Invullijst
  • Evaluatieschema
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Bespaartips' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.