Cursus Belastingen voor de ondernemer

Cursus Belastingen voor de ondernemer


Leuker kunnen ze het niet maken. Ook niet altijd gemakkelijker. Daarom is het handig in ieder geval op hoofdlijnen te weten wat je als ondernemer van de fiscus kunt verwachten. Daarin verandert vrij geregeld het één en ander. Als je up-to-date geïnformeerd wilt zijn, is deze online training beslist een aanrader.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Actueel overzicht fiscale aspecten van het zakendoen

De e-learning 'Belastingen voor de ondernemer' behandelt kort en overzichtelijk de hoofdzaken van wat je als ondernemer over de belastingen moet weten. Je krijgt informatie over de relatie van de Belastingdienst tot ondernemers, en achtereenvolgens over de Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting (btw), Dividendbelasting. Ook komen fiscalefaciliteiten aan de orde. Er wordt uitgelegd hoe het betalen van belasting in zijn werk gaat. En natuurlijk word je ook bijgepraat over mogelijke aftrekposten en de bijbehorende regels en over de diverse kortingen die op dit moment (2014) van kracht zijn. Let op: Er is voor deze e-learning op dit moment een update voor 2015 in voorbereiding!

Duur

De e-learning 'Belastingen voor de ondernemer' duurt circa 50 mintuen. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor ongeveer 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die up-to-date op de hoogte wil zijn van wat de huidige belastingwetgeving betekent voor bedrijven. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Belastingen voor de ondernemer' bestaat uit:

  • VideoCollege (35 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Verwerkingsvragen
  • Controlevragen
  • Samenvatting
  • Informatie kortingen, aftrekposten en fiscale faciliteiten
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Belastingen voor de ondernemer' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.