Beheren van vastgoed

Beheren van vastgoed

De opleiding 'Beheren van vastgoed' bevat up-to-date informatie over de diverse facetten van de vastgoedsector, zoals de aankoop, wet- en regelgeving en rendementsberekeningen en heeft als focus de beleggingsmarkt van het vastgoed. Via een zestal modules leer je alles wat je weten moet om voor een plek als professional in de vastgoedhandel met een extra specialistische focus op het beheren van vastgoed.


De opleiding 'Beheren van vastgoed' is gebaseerd op de deskundigheid en ervaring die in een professionele real estate onderneming is opgedaan.


Het geheel is praktisch opgezet maar geeft ook een actueel inzicht in de theorievorming rond de voornaamste onderwerpen en bestaat uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges in zes modules.


Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat.


De hele opleiding is erop gericht dat je na afronding direct zelfstandig aan de slag kunt in de wereld van het vastgoed.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.000,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De online opleiding 'Beheren van vastgoed' biedt een specialisatie bij het werken aan je eigen vastgoedportefeuille. In zes modules leer je alles wat je weten moet als vastgoed professional waarbij extra aandacht wordt gegeven aan het aspect van vastgoedbeheer. Deze opleiding vormt een specialistische aanvulling op onze opleiding ‘Vastgoed professional’ en bevat alle elementen van deze basistraining, die gemaakt is door deskundige mensen met uitgebreide ervaring in de real estate sector.

Deze opleiding is ontworpen voor (beginnende) ondernemers, aannemers, makelaars en andere professionals die naast hun huidige baan fundamentele kennis willen verwerven over het aankopen, financieren, renoveren, verhuren en beheren van onroerend goed.

De opleiding biedt eerst een introductie in de verschillende inkomstenbronnen en strategieën die toegepast worden in het vastgoed. Vervolgens leer je deskundig inzicht ontwikkelen in de trends, de kansen en de wet- en regelgeving van de vastgoedmarkt. Verder krijg je alle tools aangereikt die je nodig hebt voor een doeltreffende analyse gericht op het aankopen van vastgoed. Vervolgens komt het onderwerp waarderen van vastgoed aan de orde. Ook krijg je aanwijzingen voor de opbouw van een team vastgoedspecialisten. In de laatste module ligt de focus specifiek op het beheren van vastgoed.

De opleiding 'Beheren van vastgoed' is praktisch opgezet en bestaat per module uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges. Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat

Naast het inhoudelijke aanbod omvat de leergang een wekelijks terugkerend online contactmoment en een live event.

De leergang 'Beheren van vastgoed' biedt bovendien de mogelijkheid tot netwerken en uitwisseling van ideeën binnen Huddle, een community van medecursisten.

De studiebelasting bedraagt 45-50 uur voor deelnemers die op hbo-denk- en werkniveau acteren.

De opbouw is als volgt:

  • De basis elementen van het vastgoed.
  • Vastgoed kennis.
  • Analyseren van vastgoed.
  • Het aankopen van vastgoed.
  • Het verzamelen van vastgoed specialisten.
  • Vastgoedbeheer.

Als je op zoekt bent naar een andere focus, dan bevelen we aan om even te letten op de volgende specialisaties in het vak: ‘Deal finding’, Financiering', ‘Beleggen in vastgoed’, 'Verhuren van vastgoed', 'Verbouwen en renoveren van vastgoed'. Deze vastgoedopleidingen met speciale focus zijn ook te vinden in de online bibliotheek van Icademy.