4 Tools voor effectieve communicatie

4 Tools voor effectieve communicatie

Deze scholing is geschikt voor iedereen die zijn stijl van helder en transparant mondeling communiceren wil uitbouwen en verbeteren. Advies vooropleiding: MBO4. Als je deze leergang wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Analyseren, Omgaan met verandering en aanpassen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

605,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

4 Tools voor effectieve communicatie

Met de '4 Tools voor Effectieve Communicatie' maak je op een praktische manier kennis met de voornaamste mondelinge communicatietechnieken en leer je welke (soorten) argumenten wel of niet deugen. Ook krijg je een introductie in de hoofzaken van mediatraining. Deze scholing is geschikt voor iedereen die zijn stijl van helder en transparant mondeling communiceren wil uitbouwen en verbeteren. Advies vooropleiding: MBO4.

Duur

De e-learning 'Tools voor Effectieve Communicatie' duurt ongeveer 24 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 6 weken.

Lesmaterialen

De cursus '4 Tools voor Effectieve Communicatie' omvat de e-learning modules 

  • Effectief communiceren
  • Krachtig argumenteren
  • Small talk
  • Mediatraining
  • Meerdere contactmomenten

Toetsing

De cursus '4 Tools voor Effectieve Communicatie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.